Teréz
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Helyreigazítás

2017.01.20. 15:04

Az Index.hu Zrt. kiadásában megjelenő index.hu online internetes kiadványban 2016. december 14. napján, a http://index.hu/gazdasag/2016/12/08/tiborczhoz_kerulhet_egy_visegradi_luxushotel/ linken elérhető "Tiborcz köréhez kerülhet egy félkész luxushotel" címmel megjelent cikkben részben valótlan tényállítással, részben megtévesztően, való tények hamis színben való feltüntetésével keltettük azt a látszatot, hogy dr. Szivek Norbertnek - mint az állami vagyonkezelő vezérigazgatójának - érdekeltsége volna bármely nagy értékű Dorottya utcai ingatlanban vagy Visegrádnál épülő félkész luxusszállodában. 

A cikkünkben leírt valótlan tényállításokkal, valamint hamis színben feltüntetett tényekkel szemben a valóság a következő:

A cikkben emlegetett Lingvai Brigittának a Dorottya utcai ingatlanhoz és a visegrádi szállodához köthető érdekeltsége és tevékenysége teljes mértékben független dr. Szivek Norbert üzleti érdekeltségeitől. Hoffmann György nevű személlyel pedig  dr. Szivek Norbertnek soha semmilyen üzleti kapcsolata nem volt.