11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 2
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 2
Dánia 1
974 Stadion D csoport
20:00, November 26. ÉLŐ
Argentína 1
Mexikó 0

Uberrel szállít házhoz a McDonalds

2017.01.24. 17:18

Nagy cégek, ha összetalálkoznak: a McDonalds egy olyan rendszert tesztel az Egyesült Államokban, amelyben az Uber kajafutár szolgáltatásán, az UberEATS-en keresztül szállítja házhoz a hamburgert és hozzátartozóit. A fejlesztésről Steve Easterbrook, a McDonalds befektetője beszélt a cég befektetőinek. 

A rendszert egyelőre még csak három floridai városban, Orlandóban, miamiban és Tampában tesztelik. Hogy mikor terjedhet majd más városokban a fejlesztés, azt egyelőre még valószínűleg a McDonaldsnál sem tudják, Easterbrook szerint egyelőre csak próbálják kitalálni, hogy hogyan szolgálhatnák legjobban a fogyasztói igényeket. 

A házhozszállítás mellett egyéb fejlesztéseken is dolgozik a gyorsétterem, például azon, hogy telefonon keresztül lehessen rendelni és fizetni az éttermen belül, vagy hogy neten meg lehessen előre rendelni a kaját, majd a meki mellett át lehessen venni. Viszont egyik fejlesztést sem akarják elsietni, mert a vezérigazgató szerint fontosabb, hogy kitalálják, mi működik az ügyfeleknél és mi nem, mint hogy elsők legyenek a fejlesztéssel a piacon.   • Hírek
  • Bankszámla