Judit
2 °C
7 °C

Új céget alapítottak Vajnáék

2017.02.20. 07:43

Új céggel gyarapodott a kormánybiztos és nagyvállalkozó Andrew Vajna, írta a Világgazdaság. A napokban bejegyzett Digic Holdings Vagyonkezelő Kft. három alapítója: a Vajna tulajdonában álló AV Investments nevű vagyonkezelő és Rabb Sándor két cége, a Digic Productions, és a film-, video-, tévéműsorgyártó Ambit Kft.

A Digic Holdings kizárólag vagyonkezelő szerepet tölt majd be, filmes vagy animációs munkákban közvetlenül nem vesz részt, mondta el a lapnak Rabb Sándor, aki az új cég ügyvezetője is egyben.

Rabb vizuáliseffekt-bizniszben utazik, a világ legnagyobb videojátékbrandjeihez készít animációkat, dolgozott a Titanic, illetve a Terminátor 3 trükkjein. Az animációs cégben korábban Vajnának is tulajdonrésze volt, többen kritizálták is, amiért néhány éve jelentős adókedvezményt szabtak rá. Andy Vajna kiterjedt cégbirodalmáról itt írtunk korábban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?