Nőnap a NAV-nál: ellenőrzésre számíthatnak a virágosok

2017.03.08. 07:37 Módosítva: 2017.03.08. 07:38

Budapesten a romkocsmákat, a Nagyvásárcsarnokot és a belvárosi vendéglátóhelyeket ellenőrzik fokozottan NAV munkatársai a napokban, emellett szerdán kiemelt figyelmet fordítanak a nőnaphoz kötődő termékeket (például virágot) árusító üzletekre is a fővárosban és vidéken - derül ki az adóhatóság honlapján közzétett adótraffipaxból.

Március 13-17-ig a Budapest belvárosában működő vendéglátóhelyeket ellenőrzik fokozottan a NAV-osok, kiemelt figyelmet fordítanak a bizonylatadási kötelezettség teljesítésére, az alkalmazottak bejelentésére és persze az online pénztárgépek szabályszerű üzemeltetésére. Ezzel egy időben a taxisnál is várható hasonló ellenőrzés.

A pontos menetrend megyei bontásban kiderül az adótraffipaxból

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla