Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A bíróság jóváhagyta az Est Media csődjét

2018.03.20. 11:10

A bíróság jóváhagyta az EST MÉDIA Vagyonkezelő Nyrt. csődeljárásában az egyezséget, és a csődeljárást befejezetté nyilvánította – írja a Fővárosi Törvényszék közleményében.

Az adós szeptember 19-én csődegyezségi tárgyalást tartott, amelyen közte és a hitelezők között csődegyezség jött létre. Az EST MÉDIA Nyrt. 2017. február 28-án kérte a bíróságtól csődeljárás lefolytatását. 

A bíróság megállapította, hogy az egyezség megfelelt a jogszabályi feltételeknek és november 6-án meghozott határozatával jóváhagyta azt, valamint a csődeljárást befejezetté nyilvánította. A Fővárosi Törvényszék határozatával szemben a NAV mint egyik hitelező jelentett be fellebbezést, ezért másodfokon a Fővárosi Ítélőtáblán folytatódott az eljárás.

A másodfokú bíróság 2018. március 7-én meghozott határozatával helybenhagyta a Fővárosi Törvényszék döntését. A csődeljárás befejezetté nyilvánításáról szóló határozat 2018. március 20-án jelent meg a Cégközlönyben.