Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Valakinek beesett a számlájára 28 M.I.L.L.I.Á.R.D. euró

2018.04.21. 10:32

A Deutsche Bank bőkezűen bánt egy ismeretlennel, amikor valakinek véletlenül elutaltak a számlájára 28 milliárd eurót, (8 624 000 000 000 forint), írta meg a Bloomberg. Az eset még húsvét előtt történt, és szinte azonnal észrevették a hibát, de a pénzügyi szakemberek felhívták a figyelmet, hogy még a legbiztonságosabbnak ítélt pénzügyi rendszerekbe is hiba csúszhat.

A hiba az új vezérigazgató, Christian Sewing munkába állásának idejére esett, de úgy is mondhatjuk, hogy a két távozó vezető utolsó munkanapjainak egyikére.

Az egyik távozó, Kim Hammonds az IT vezetője, aki korábban, a Boeingnél és a Fordnál is megfordult egy kiszivárgott belső értekezleten a legbénább (legdiszfunkcionálisabb) társaságnak nevezte Németország legnagyobb pénzintézetét.

A bank az utóbbi időszakban tényleg egy diszfunkcionális társaság benyomását kelti.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek