Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

274 ezret fizet a gyakornokainak az Aldi

2018.04.24. 14:43

Új pozíciókat hirdetett meg az Aldi, az áruházi eladók és a logisztikai munkatársak mellett összesen 38 munkakörben több mint 150 pozíció nyílt meg például az értékesítés, az ügyvitel, az informatika és a marketing területén – derül ki a cég közleményéből.

A legnagyobb mértékben regionális értékesítési vezetői pozícióban bővítenek, a jelenlegi létszámot 20 százalékkal tervezik emelni.  Az ebben a pozícióban dolgozók felelnek 4-5 Aldi üzlet működéséért, forgalmáért, illetve régiótól függően mintegy 120-150 bolti eladó és pénztáros munkájáért.

A regionális értékesítési vezetők kezdő havi bére bruttó 811 949 forint,

amelyhez prémium középkategóriás autó jár magánhasználattal, továbbá telefon, számítógép és 5000 forintos Erzsébet utalvány egészíti ki a juttatási csomagot.

Asszisztensi munkakörbe cafeteriával együtt bruttó 464 519 forintos fizetésért keresnek embereket. Emellett gyakornoki program is indul, szinte valamennyi területen - pénzügy, marketing, HR, logisztika, beszerzés, értékesítés - számítanak felsőoktatási intézményben tanuló hallgatók jelentkezésére. A programban részt vevők bruttó 274 200 forintos bért kapnak, és az utazási költségek megtérítését is biztosítja a cég.