Natália
1 °C
7 °C

Balásy Gyula beszámolói is bizonyítják, hogy ő lett a médiakirály

2018.06.01. 14:08
Egészen elképesztő üzleti dinamikát mutattak Balásy Gyula cégei, mind a kreatív, mind a médiafoglaló vállalkozása megsokszorozta forgalmát és nyereségét.

Balásy Gyula két legfontosabb vállalkozása – hála az állami megrendeléseknek - 2017-ben kiemelkedő mértékben javította üzleti számait.

A médiafoglaló New Land Media Kft. 2017-ben 25,8 milliárd forintos árbevételt (2016: 1,5) ért el, és ehhez már 2,3 milliárd forintos adózás előtti nyereség párosult, a megelőző évben még csak 52 millió forint volt a profit.

A kreatív Lounge Design Kft. ugyan nem negyvenszerezett de egy év alatt a profit megtízszerezése sem gyakori, vagy legalábbis a piaci alapú üzleti világban elég ritka. Az adó előtti profit a Lounge design esetében 129 millióról, 1,26 milliárdra nőtt. A cég forgalma eközben 783 millióról, 3,1 milliárdig emelkedett.

A kormányzat kommunikációs nyomulása nem csak Balásy Gyula cégeinek forgalmán látszik, de korábban Kuna Tibor is komoly növekedésről számolhatott be.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?