Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Négy vidéki plázát is felújítanak

2018.06.14. 11:22

2,5 milliárd forintból felújítják a zalaegerszegi Zala Plaza, a Sopron Plaza, a Szeged Plaza és a Debrecen Plaza épületét is a következő hónapokban, közölte a tulajdonos Indotek.

A bevásárlóközpontokat még az ezredforduló környékén építették, úgy is néznek ki. Most azonban megpróbálják az épületeket korszerűsíteni, és kicsit vonzóbbá tenni, a bérlők egy része is kicserélődik majd, több lesz a nemzetközi márka, kevesebb a kis butik. A felújítás alatt nem zárnak be a bevásárlóközpontok.

Első körben a Zala Plaza felújítására költenek, a külső homlokzat és belső terek is teljesen megújulnak, illetve nyit egy Auchan. A Sopron Plaza is új külső homlokzatot kap, miközben a belső terek megvilágítását is javítják. Itt is Auchan nyílik, illetve több nemzetközi divat- és napi fogyasztási cikkeket árusító üzletlánc boltjai is megnyílnak.

Új külső homlokzat lesz a Szeged Plazában is, a kisebb boltokat pedig ismert hazai és nemzetközi üzletláncok nagy alapterületű üzletei váltják majd fel. Az épület eredeti struktúráját megtartva, de felújítják a Debrecen Plazát is, kibővítik például az ételudvart.