Fülöp, Evelin
EUR 393,99 Ft
USD 368,81 Ft
13 °C
27 °C

Négy vidéki plázát is felújítanak

2018.06.14. 11:22

2,5 milliárd forintból felújítják a zalaegerszegi Zala Plaza, a Sopron Plaza, a Szeged Plaza és a Debrecen Plaza épületét is a következő hónapokban, közölte a tulajdonos Indotek.

A bevásárlóközpontokat még az ezredforduló környékén építették, úgy is néznek ki. Most azonban megpróbálják az épületeket korszerűsíteni, és kicsit vonzóbbá tenni, a bérlők egy része is kicserélődik majd, több lesz a nemzetközi márka, kevesebb a kis butik. A felújítás alatt nem zárnak be a bevásárlóközpontok.

Első körben a Zala Plaza felújítására költenek, a külső homlokzat és belső terek is teljesen megújulnak, illetve nyit egy Auchan. A Sopron Plaza is új külső homlokzatot kap, miközben a belső terek megvilágítását is javítják. Itt is Auchan nyílik, illetve több nemzetközi divat- és napi fogyasztási cikkeket árusító üzletlánc boltjai is megnyílnak.

Új külső homlokzat lesz a Szeged Plazában is, a kisebb boltokat pedig ismert hazai és nemzetközi üzletláncok nagy alapterületű üzletei váltják majd fel. Az épület eredeti struktúráját megtartva, de felújítják a Debrecen Plazát is, kibővítik például az ételudvart.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét