Jenő
-3 °C
6 °C

2,4 milliárd forintos közbeszerzést nyert el Mészáros Lőrinc

2018.07.03. 14:11

Újabb nagy értékű közbeszerzést nyert Mészáros Lőrinc cége: a Mészáros és Mészáros Kft. az Országos Vízügyi Főigazgatóság által kiírt, a „Váli-völgy vízrendezési feladatai” projekt kivitelezési és tervezési feladataira vonatkozó pályázatot nyerte meg, így a munkát 2,4 milliárd forintért végezhetik el – írja a 24.hu.

A közbeszerzési hirdetmény alapján a Mészáros család cége mellett ajánlatot tett a KÖTIVIÉP'B Közép-Tisza Vidéki Vízépítő és Telekommunikációs Kft., a Nyír-Wetland Szolgáltató Kft. és a zalakarosi Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt.

A cég több feladathoz is alvállalkozóval szerződik majd, ezekhez a munkákhoz a Békés Drén Kft. és a Viziterv Consult Kft. segítségét veszik igénybe.  Barkász Sándor, a Békés Drén Kft. tulajdonosának vagyona 8,3 milliárd forint, a békési vállalkozónak az elmúlt években elég jól megy az üzlet, a Napi.hu 2017-es gazdaglistájára 2017-ben a 94. helyen lépett be.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?