Jónás, Renátó
5 °C
18 °C

Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége újíthatja fel a Kamalduli Remeteség házait

2018.07.13. 14:16

A felcsúti székhelyű Fejér-B.Á.L. Zrt. nyerte el az Oroszlány melletti majki műemlékegyüttes felújítását. A céget Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor miniszterelnök barátjának gyermekei, Mészáros Ágnes, Mészáros Beatrix és ifj. Mészáros Lőrinc alapította – írja a Klubrádió.hu.

A Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. által kiírt közbeszerzés nyertese csaknem kétmilliárd forintért végezheti el a majki Kamalduli Remeteség turisztikai célú fejlesztését. Ez konkrétan tíz ház homlokzatának és tetőszerkezetének javítását, és az új fogadó- és kiszolgálóépületek felépítését jelenti.

A közbeszerzést a felcsúti cég azzal a West Hungária Bau Kft-vel (WHB) közösen nyerte el. A WHB már jó ideje elég eredményesen szerepel különböző közbeszerzéseken, ez a cég újította fel a Várkert Bazárt, építette az új MTK Stadiont és a vizes vb óriás ugrótornyát is. De mélygarázsépítésben is van tapasztalatuk, ők építenek például éppen mélygarázst a József Nádor téren és a Millenáris alá is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?