Ödön
1 °C
11 °C

Plüssmackóakció miatt tört ki káosz a brit Build-A-Bear üzletek előtt

2018.07.13. 11:42

Egy marketingfogás vonzotta be vásárlók tömegeit, és okozott káoszt csütörtökön a brit játéküzletekben, írta a Guardian.

A Build-A-Bear Workshop olyan akciót hirdetett meg csütörtökre, hogy mindenki annyit fizethet a normális esetben 52 fontba (kb. 19 000 Ft) kerülő játékmackókért, mint ahány éves a gyermeke. A leárazás óriási sorokat, verekedéseket és dulakodásokat okozott országszerte.

Voltak olyan szülők, akik az öklüket sem féltek használni, hogy gyermekeik mackóhoz jussanak. De hiába, a legtöbbeknek csalódottan kellett hazacammogniuk. Számos üzlethez a rendőrséget is ki kellett hívni a kontrollálhatatlan tömeg miatt, három üzletet pedig átmenetileg be is kellett zárni, mert kifogytak a mackókból. A cardiffi üzlet úgy próbálta orvosolni a problémát, hogy 12 font (kb. 4400 Ft) értékű utalványokat osztogatott a mackó nélkül maradt vásárlóknak.

A cég a Facebook-oldalán azt írta, hogy megértik a vendégek csalódottságát és dolgoznak a helyzet megoldásán. A cég szóvivője megkérte a vásárlókat, hogy már ne álljanak be a hosszú sorokba, mert több vásárlót nem tudnak fogadni erre az eseményre.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?