Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Súlyos hiba az MKB-nál: nullát mutattak a számlaegyenlegek

2018.09.04. 21:49 Módosítva: 2018-09-04 22:20:55
Több olvasónk is jelezte, hogy jelenleg nem lát pénzt az MKB-nál vezetett számlaegyenlegén. Megkerestük a bank vezetését. Megtudtuk: az informatikai rendszer frissítő programja okozta a szokatlan galibát. A hibát közben elhárították.

Frissítés: Az MKB közlése szerint a rendszer helyreállt, már mindenki a valós egyenlegének megfelelő összeget látja a számláján.

"Nullaforintos számlaegyenleget látok az MKB rendszerében, pedig milliós egyenlegem van" -  gyors egymásutánban emailben és telefonon is többen jelezték ezt az Indexnek. Ez természetesen elég aggasztó érzés lehet egy pénzéért aggódó ügyfélnek. Elértük a bank munkatársait, akik jelezték: mindenkinek megvan a pénze.

A bank nemrég cserélt informatikai rendszert, akkor úgy jelentették be, hogy "július első napjaiban az MKB Bank sikerrel hajtotta végre az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai, banki informatikai rendszerátállását." Most egy üzemidőn kívül lefuttatott frissítőprogram okozta a zavart.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?