Árpád
-2 °C
3 °C

Bővítik a robogós bubi flottáját, más városokban is terjeszkedne a cég

2018.09.25. 10:32

A nyáron Budapesten indult blinkee.city alkalmazás, az állomások nélküli elektromos robogómegosztó rendszer 50 robogóval kezdett működni, de a szolgáltatás népszerűsége miatt hogy október 1-től további 30 járművel bővítik a flottát – derül ki a projektet támogató E.ON közleményéből. 

Az új motorokból 10 szeptembertől már forgalomba is állt. A közlemény szerint energiavállalat és a magyar startup már azon dolgozik, hogy rövidesen több magyar nagyvárosban is elindulhasson a szolgáltatás.

Az indulás óta eltelt idő alatt 12 400 felhasználó regisztrált az alkalmazásba. Az aktív robogósok átlagosan 30 percig használják a járműveket, július-augusztusban naponta átlagosan 340 bérlés volt. Októbertől a blinkeezők igényei alapján nemcsak a robogók száma emelkedik, de a zóna is nő, ahol a járművet otthagyhatják a felhasználók.

A szolgáltatást mi is kipróbáltuk, a tapasztalatainkat összegző videót itt lehet megnézni

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?