Helén
9 °C
23 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86%

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1%

Döcög az Otthon Melege program weboldala

2018.11.21. 17:51

Több olvasónk beszámolója alapján úgy tűnik, hogy megint döcög az Otthon Melege program holnapja. 

Hétfőn a közép-magyarországi régióban 16 óra 30 perctől van lehetőség a hűtőgép csere programban a pályázatok benyújtására. "Ezidáig teljesen használhatatlan a pályázati felület, gondolom a szerverek túlterheltsége miatt. Szomorú, egy ilyen rohamra szerintem föl kellene készíteni a technikai apparátust is" - írta egy olvasónk.

Más olvasók arról számoltak be, hogy bár nem vált elérhetetlenné az oldal, de szinte használhatatlanul lassú. Olyan olvasónk is volt, akinek sikerült a pályázat leadása. "Bár türelmesen, de sikerült benyújtanom az adatlapot. Még nincs vége, ma 20:30-tól egészen November 26. 24:00 óráig fel kell tudni tölteni a mellékleteket. Tény és való, hogy le lett terhelve a rendszer, viszont most mégis sikerült a pályázat beadása" - írta.

A pályázati időszak meghosszabbítására azért volt szükség, mert hétfőn, a pályázatok beadására kijelölt eredeti idősávban nem mindenkinek sikerült leadnia a pályázatát, ugyanis sokaknak nem volt elérhető a pályázati felület.  Az Innovációs és Technológiai Minisztérium azzal magyarázta az esetet, hogy az eredeti időpontban a régióban áramszünet volt, amely érinthette a potenciális beadókat.