Az E.ON karácsonyi ajándéka: nem kapcsolják ki az áramot a hátralékosoknál

2018.12.14. 10:24

Az ünnepekre való tekintettel az E.ON 2018. december 14-től 2019. január 6-ig felfüggeszti az áram kikapcsolását azoknál az ügyfeleknél, akiknek tartós számlatartozásuk van – olvasható a társaság az MTI-nek küldött közleményében. 

A kikapcsolási moratórium az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel (egyetemes szolgáltató) szerződésben álló lakossági ügyfeleket érinti. A vállalás a nem lakossági, illetve más energiakereskedővel szerződésben álló ügyfelekre nem vonatkozik. 

A vállalatcsoport áramhálózati társaságai a Dunántúlon és a Tiszántúl három megyéjében működnek. Az energiakereskedelmi vállalat közel két és fél millió lakossági ügyfelet lát el villamos energiával az egyetemes szolgáltatás keretében, valamint több tízezer kis-, közepes és nagyvállalatot árammal és földgázzal a versenypiacon.

A cég 2010 óta minden évben felfüggesztette az érvényben levő kikapcsolásokat a 63 napot meghaladó tartozásoknál. Ezzel az évek óta önként vállalt kikapcsolási moratóriummal kíván a vállalat hozzájárulni a békés és nyugodt ünnepekhez, hogy a karácsony és a szilveszter körüli időszakban minden ügyfele számára biztosított legyen a villamosenergia-ellátás. 

    • Tippek
  • Lakáshitel