Kezdhetünk aggódni Trump vagyona miatt?

2019.05.16. 21:13

Csütörtökön tették közzé Donald Trump amerikai elnök 2018-as vagyoni és bevételi adatait. Az elnöknek kissé megcsappantak a bevételei és új hitelt is a nyakába vett az amerikai elnök – írja a Portfolio.hu.

Trump tavaly csaknem 3 millió dollárral kevesebb bevételt kaszált a floridai luxusüdülőjéből, mint egy évvel korábban – igaz, a Mar-A-Lago így is hozott neki 22,7 millió dollárt. A hárommilliós kiesést ráadásul kissé kompenzálta, hogy a bedminsteri golfközpontjából származó bevétele fél millió dollárral 15,73 millió dollárra nőtt.

A vagyonnyilatkozatból az is kiderült, hogy Trump tavaly felvett egy 30 évre szóló, 4,5 százalékos kamatozású hitelt. Ennek pontos összegét nem közölték, csak azt, hogy a 5-25 millió dollár közé esik.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás