János, Pál
19 °C
34 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mennyire fizet jól az online póker? És a szennyvíztelep-kezelés?

2019.06.12. 05:03 Módosítva: 2019.06.12. 12:38

Módszertan

A kérdőívvel nem arra törekedtünk, hogy reprezentatív adatokat nyerjünk ki egy-egy szakmára vonatkozóan. Ez már csak azért sem lett volna lehetséges, mert egy ember fizetése a munkakörén kívül sok más tényezőtől függ, pont ezeket az egyedi jellemzőket szedtük össze a kérdések segítségével.

Így a kérdésekben nem valamiféle átlag, hanem egy adott, ténylegesen létező ember fizetése a helyes válasz. Ez nem jelenti azt, hogy ne kereshetne valaki többet vagy kevesebbet akár nagyon hasonló paraméterekkel, de a szélsőséges adatokat azért kiszűrjük a többi, ugyanabból az iparágból beérkezett választ felhasználva. Ha valaki olyan fizetést írt be, ami számottevően eltér a többi hasonló jellemzőkkel bíró kitöltőétől, az nem kerül be a kvízbe.

Nálunk mindig szerdán jönnek a fizetések, legalábbis a Nettólottó tippjátékunkban biztosan. Konkrét példákon keresztül tudhatja meg, hogy bizonyos munkakörökben mekkora fizetést visznek haza az emberek Magyarországon. 2018 végén megjelent kérdőívünket több mint 46 ezren töltötték ki, ezekből a válaszokból válogattunk most is.

Jövőhéten megtippelheti egy szabadulószoba játékvezető és egy gyógypedikűrös jövedelmét is.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!