Propagandamilliárdokkal kitömött cég szervezi Rogán Cecília sporteseményeit

2019.07.25. 10:18

Rogán Cecília, és cége a Nakama&Partners a szépségversenyszervezés mellett sporteseményeket is szokott rendezni, általában állami cégek, például a Magyar Villamosművek bőkezű támogatása mellett. A Hvg.hu kiderítette, hogy a Fitbalance Aréna Tavasz és a Fitbalance Kids nevű rendezvényeiket egy, a kormányközeli médiabirodalom fiatal üstököseként ismert cég, a Magno Studio Kft. szervezte, amely bevételeinek jelentős részét a Rogán Antal vezette minisztérium tájékoztató kampányainak köszönheti.

A milliárdos állami propagandaköltéseket behúzó Magno Studióról az Indexen is többször írtunk már.

        • A milliárdos megrendelések ellenére a cégnek nincs se Facebook-oldala, se honlapja.

        A Hvg.hu megpróbálta utolérni a tájékoztató kampányok mellett és sportrendezvényekkel is foglalkozó céget, de nem járt sikerrel. A cég tulajdonosa a többszázmilliós profit ellenére egy békásmegyeri panel 7. emeleti lakásában lakik a hivatalos dokumentumok alapján, de sem itt nem sikerült utolérni Horváth László vállalkozót, sem a cég bejegyzett székhelyén, sem emailen, sem telefonon.

        Rogán Cecília sportrendezvényeinek szervezéséhez az MVM nettó 160 millió forinttal árult hozzá a a Magno Studio Kft.-n keresztül.