Öngyilkos lett a Deutsche Bank volt vezető bankára, aki a Trump-hiteleket is jóváhagyta

2019.11.28. 14:21

Öngyilkos lett Thomas Bowers, a Deutsche Bank egyik volt vezető beosztású bankára, aki Donald Trump bankárának is a főnöke volt – írja a 444 a Forensic News és a New York Times alapján.

Bowers Malibuban vetett véget az életének, felakasztotta magát a lakásán. A férfi volt a főnöke Donald Trump bankárának, Rosemary Vrablicnek, aki 2010-től kezdve összesen több mint 300 millió dollárnyi magas kockázatú Deutsche Bank-kölcsönt hagyott jóvá Trumpnak. Vrablic kliensei közé tartozott még többek között Stephen M. Ross republikánus ingatlanmágnás és Jared Kushner, Trump veje és későbbi főtanácsadója.

A későbbi elnök a DB-kölcsönből 100 milliót a Doral golfüdülő és wellnessközpontra költött, 48 milliót pedig arra, hogy kiváltsa egy korábbi, szintén Deutsche Banktól felvett hitelét. Trump  2015-ben még arra is kapott a banktól 170 millió dollárt, hogy Washington DC-ben egy régi postahivatalt alakítson át Trump-hotellé. A tranzakcókat Bowers Vrablic feletteseként az aláírásaival maga hagyta jóvá.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport