Antal, Antónia
-7 °C
-2 °C

Újabb 669 milliós szerződést köt a NAV a 4iG-vel

2019.12.17. 09:33 Módosítva: 2019.12.17. 09:44

A 4iG lett a nyertes a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által „Oracle ZFS Tároló beszerzése és StorageTEK SL8500 Tape Library mentőeszköz bővítése” tárgyban verseny-újraindításával megindított közbeszerzési eljáráson, derül ki a cég a BÉT honlapján közreadott közleményéből. Az ajánlat értéke 669 999 824 forint plusz áfa. 

Jászai Gellért cége nemrég szintén az adóhivatallal kötött 1 milliárd forint értékű szerződést, valamint 1,37 milliárd forint értékű megbízáshoz jutott, miután ajánlatát nyertesként hirdették ki az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) közbeszerzésén. 

Az informatikai társaság a napokban három másik közbeszerzési pályázaton is sikerrel szerepelt. Ezek egyikét szintén az ÁEEK írta ki, és megnyerésének köszönhetően

1,46 MILLIÁRD FORINT PLUSZ ÁFA ÉRTÉKBEN

szállíthat és telepíthet műtéti napló beszédleíró szoftvereket a 4iG az ÁEEK Egészséges Budapest projektben résztvevő 25 intézményének.

Szintén hétfői tájékoztatás szerint a 4iG ajánlatát hirdették ki a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) hálózati aktív eszközök szállítására és kapcsolódó szolgáltatások megvalósítására indított közbeszerzési eljárásán mintegy

566 MILLIÓ FORINT PLUSZ ÁFA ÉRTÉKBEN.

Valamint 394 millió támogatást kaptak a  a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal a Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása program keretében „Genetikai eredmények kiértékelését támogató orvosdiagnosztikai eszköz” fejlesztésére.