Lezárult a tesztelés a Nemzeti Ménesbirtoknál, öt dolgozónál mutatták ki a koronavírust

2020.09.20. 12:18

Véget ért a Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság Zrt. dolgozóinak tesztelése, a közel 900 ember közül ötnél mutatott pozitív eredményt a vizsgálat – tájékoztatta a cég az MTI-t.

Lázár János, a Ménesbirtok által ellátott állami feladatok koordinálásáért felelős kormánybiztos  a kapcsolattartási rend azonnali szigorításáról, óvintézkedések bevezetéséről és a dolgozók teszteléséről döntött.

A napokban a mintegy 450 dolgozó és 120 alkalmi munkavállalón kívül minden szerződéses jogviszonnyal a gazdaság területén dolgozó szakember, valamint a Ménesbirtok által fenntartott Kozma Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium 300 diákja és a teljes tantestület tesztelése megtörtént.

A tesztelések továbbra is folyamatosak, a cég működése zavartalan.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek