Milliós fizetéssel és BMW-vel toboroz munkavállalókat az ALDI Magyarországon

2023.03.23. 20:11
1,2 millió forintos havi bruttó fizetés mellé jár még iPhone és egy BMW 3-as, amelyet saját használatra is bocsátanak.

Megrendezték az ALDI4Excellence rendezvényt Budapesten, amely az üzletlánc toborzónapja. Az eseményen elsősorban menedzseraspiránsokat keresnek, akik regionális értékesítési vezetőként dolgozhatnak a későbbiekben. 

A feladatuk ebben a pozícióban 5-6 üzlet, akár 150 munkavállaló irányítása. Ők lesznek az áruházvezetők felettesei, a fő céljuk az elvárt forgalom generálása.

AKIK SIKERESEN TÚLJUTNAK A KIVÁLASZTÁSON, A BETANULÁSON, AMely 9 HÓNAPIG TART, NAGYON JÓL JÁRHATNAK: IPHONE, BMW ÉS 1,2 MILLIÓ FORINTOS BRUTTÓ FIZETÉS IS JÁR A POZÍCIÓVAL.

Az autó esetében fontos kiemelni, hogy munkaidőn kívül is használható, és egy 3-as BMW-ről van szó – közölte a Portfolio.

A pozícióra végzős egyetemistákat, valamint pályakezdőket keresnek. Elvárás két idegen nyelv magas szintű ismerete, ami az angol és a német, valamint a B kategóriás jogosítvány.

A kiválasztási folyamat végén a jelentkezőket személyesen az ügyvezető interjúztatja, általában másfél-két órás beszélgetés keretében

– mondta Kulcsár Dénes, az áruházlánc ügyvezetője.

Az ALDI híres a magas fizetéseiről: egy újonnan belépő áruházi dolgozó kezdő bére havi bruttó 430 700 forintra, míg a kiemelt üzletekben bruttó 473 800 forintra emelkedett idén januárban. Az üzletvezetők bére január elsejétől bruttó 809 400 forinttól indul, míg a 10 éve az Aldinál dolgozó áruházvezetőké akár bruttó 1 249 800 forint is lehet.