Nevet vált az Aegon biztosító

2023.07.27. 13:34
Augusztustól Alfa Biztosító néven működik az Aegon. A társaság hangsúlyozza, kizárólag nevüket érinti a változás, ügyfeleik az eddig ismert feltételekkel vehetik igénybe a szolgáltatásokat. Az átállás napján fennakadásokra lehet számítani.

Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. 2023. augusztus 1-jétől Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. cégnéven és Alfa Biztosító márkanéven folytatja a tevékenységét – vette észre a Napi.hu a biztosítótársaság közleményét.

Az Aegon arra hívja fel ügyfelei figyelmét, hogy a változás miatt 

augusztus elsején előfordulhatnak fennakadások, lehetséges, hogy szolgáltatásaik átmenetileg nem lesznek elérhetőek.

Mint írták, munkatársaik nagy erőkkel dolgoznak a problémák elkerülésén, az esetleges hibák miatt ügyfeleik szíves türelmét kérik.

Kizárólag névváltozás várható

Az Aegon hangsúlyozza, megújulásuk kizárólag a nevükre vonatkozik, szolgáltatásaik az eddig ismert feltételekkel működnek tovább. Hozzátették, ügyfeleiknek semmilyen teendőjük sem lesz a változás kapcsán.

A társaság kiemelte: telefonszámuk változatlan marad, azonban az online felületeken augusztustól Alfa Biztosító néven lesznek elérhetőek, weboldaluk pedig www.alfa.hu címen lesz megtalálható. Online ügyfélszolgálatukhoz pedig az ugyfelszolgalat.alfa.hu oldalon lehet majd hozzáférni.