Balogh Leventével jön az Economx következő konferenciája, a Business Talks 2024

2024.03.01. 11:21
Az Economx április 15-re szervezi a következő nagy formátumú konferenciáját. A Business Talks 2024 a hazai vállalkozások fejlesztésével és mindennapjaival kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik majd, és az esemény egyik legfontosabb témája a generációváltás lesz.

Az Economx gazdasági konferenciasorozatának következő eseménye a Business Talks 2024, amelyre április 15-én kerül sor a Magyar Zene Házában. Az üzleti konferencia középpontjában a hazai vállalkozások lesznek.

Szóba kerülnek majd olyan témák, mint az uniós források elérhetősége vagy a sikeres pályázatok feltételei, de a fókuszban a generációváltás lesz, amely a hazai vállalkozások egyik legkomolyabb kihívása a kutatások szerint.

A konferencián több mint 50 előadó keresi majd a választ arra, hogy a kiszámíthatatlan gazdasági környezetben miként megy tovább az üzlet.  Az előadások három szakmai szekcióban zajlanak majd.

Az eseményt a magyar uniós elnökségre felkészítő előadás nyitja meg, mivel Magyarország 2024 második felében tölti be az EU Tanácsának elnöki tisztét, és ez közvetlenül 440 millió ember életére lesz hatással. Ezzel kapcsolatban számos kérdésre keresik majd a választ a nyitó előadásban.

A Next Gen szekcióban előad majd Fábián Gergely, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, valamint a rendezvény stratégiai partnereként együttműködő BDO Corporate Finance üzletágának vezetői. A szekció fókuszában a következő generáció előtt álló feladatok állnak, többek közt az, hogy hogyan menedzselhető a generációváltás a kkv-szektorban, vagy mi egy cég természetes élettartama?

Ehhez hasonló kérdésekre válaszol majd a Cápák között című műsorból is ismert Balogh Levente és Moldován András, valamint Lévai Bálint, a Biotech USA vezérigazgatója.

Future innovation címmel zajlik majd a beszélgetés arról, hogy megújulásra mindig van pénz. Fellegi Áron, az EuroAtlantic Zrt. alelnöke kérdezi majd a szakértőket, de színpadra lépnek az Assura, a Dyntell, az MBH vezetői menedzserei, valamint a zöldátállással és energiahatékonysággal foglalkozó szakemberek és egyetemi professzorok.

A harmadik szekcióban, a Best practice-ben a Hogyan élhet túl engem a cégem? kérdésre keresik a válaszokat. Itt előad többek közt Oszkó Péter volt pénzügyminiszter is.

A konferencia célja, hogy a vállalkozói szektor szereplői gyakorlati tudással vértezzék fel magukat, és hogy az előadások hatására az üzleti életben jobb döntéseket hozzanak.

Az Economx következő konferenciájára itt vásárolhat kedvezményes jegyet, a programról pedig itt tájékozódhat. Az Indexhez hasonlóan az Economx is az Indamedia csoport tagja.