Újra elérhető a tavalyi év slágerpályázata

2024.03.14. 15:12
15 milliárd forint keretösszegű képzési pályázati lehetőség áll rendelkezésre a Gino Plusz program keretében 2024-ben. A pályázat utolsó beadási határideje 2024.06.30.

Újra elérhető a GINOP Plusz képzési pályázata, ráadásul még a tavalyinál is kedvezőbb feltételekkel. A tavalyi év GINOP Plusz képzési pályázat nem véletlenül lett a 2023-as év slágerpályázata: 1154 hazai vállalkozás több mint 17 milliárd forintnyi támogatást igényelt, hogy munkatársaikat 50-70%-os kedvezménnyel képezhessék tovább – derül ki az AGORA Intézet hírleveléből.

Az AGORA Intézet Ginop Plusz pályázatokból az elmúlt 2 évben 235 vállalatnak segített elnyerni a képzési támogatást, mégpedig 100 százalékos sikerességi aránnyal, valamint szakképzett trénereikkel meg is valósították a képzéseket.

Mindez azt jelenti, hogy idén is

  • díjmentes és gyors jogosultság-vizsgálattal,
  • a képzési koncepció kialakításával, a tréningek megvalósítása mellett komplex pályázati adminisztrációval,
  • és a sikerdíj miatt 0 százalék kockázattal várják az érdeklődőket.

Magyarország teljes területéről és Budapestről pályázhatnak kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok 50-100 százalékos támogatással. A rendelkezésre álló keretösszeg 15 milliárd forint. A pályázat utolsó beadási határideje 2024. június 30.

Az AGORA Intézet valamennyi leendő ügyfelénél egyedi igényfelmérést végez, testre szabja a tematikát, igény esetén új képzést is engedélyeztet. Kalkulációjában nem szerepel a sikerdíj összege, mely csak nyertes pályázat esetén fizetendő.