Nem áll le az árcsökkentéssel a Lidl, újabb száz termékre terjesztik ki

2024.07.11. 06:05
A vásárlók érdekében továbbra is megmaradnak a kedvezményes árak és az akciók a Lidl Magyarország áruházaiban – írja közleményében a cég. Bár a Nemzetgazdasági Minisztérium határozatának értelmében július 1-jétől a hazai áruházláncoknak már nem kötelező hatóságilag az árengedmények alkalmazása, a piacvezető kiskereskedelmi áruházlánc folytatja az árak befagyasztását és újabb 100 termék árát csökkenti. A vállalat számára továbbra is kiemelten fontos, hogy az élelmiszereket – köztük a magyar termelőktől és beszállítóktól származó, illetve saját márkás termékeket – a lehető legjobb áron kínálja a vásárló számára.

Folytatja tartós árcsökkentési üzletpolitikáját a Lidl, és noha a kötelező akciók megszűntek, az akciós termékek száma a jövőben sem fog csökkenni a diszkontláncnál. A vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a vásárlói igényeket és minden esetben arra reagálva dönt arról, hogy mely árucikkekhez juthatnak olcsóbban a vásárlók.

A fentieknek köszönhetően 2024 májusában már 700 termék volt tartósan olcsóbb az előző év azonos időszakához képest. Ráadásul most újabb 100 termék, közte felvágottak, friss húsok, pékáruk, grill- és tejtermékek, kávék, csokoládék és ostyák ára csökken tartósan.

Így például csökken az ára a Hazánk Kincsei nemespenészes szaláminak, a Dulano light bécsi virslinek, a klasszikus ciabattának, az epres fánknak, vagy éppen az Alesto diákcsemegének. Az árcsökkentés mértéke pedig akár a 33 százalékot is elérheti.

Hétről hétre megújuló akciók 

Az áruházlánc nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vásárlók a lehető legjobb árakon intézhessék a bevásárlást. Rendkívül népszerűek a hétről hétre megújuló akciók vagy a rendszeresen elérhető XXL kiszerelésű termékek, amelyek kilogrammra vetített ára kedvezőbb a normál kiszerelésű termékekhez képest. Szintén megtalálhatóak a kínálatban a „Szuper ár”-as termékek, csakúgy, mint az „Őrületes Lidl ár” táblával jelzett árucikkek.

Lidl 360 (2)
Fotó: Lidl Magyarország

Tovább spórolhatnak a vásárlók az együtt olcsóbb akciókkal is, amikor több termék megvásárlása esetén (pl. kettőt fizet hármat vihet) jutnak különféle kedvezményekhez. Mindezeken túl az egészségtudatos táplálkozás támogatására minden pénteken 15 százalék a kedvezmény a friss halak árából.

Lidl Plus: még több kedvezmény 

A Lidl Magyarország közel 3 évvel ezelőtt vezette be digitális hűségprogramját, a Lidl Plust, mely a kezdetek óta rendkívül népszerű, és ma már a vásárlók több mint 40 százaléka használja. Az áruházlánc a tartósan alacsony árak és az állandó akciók mellett a Lidl Plus hűségprogramja keretében még több megtakarítási lehetőséget kínál. A felhasználók számára a különféle ajánlatokban szereplő kedvezményeket automatikusan levonják a kasszánál, míg az egyedi kuponok aktiválásával szintén jelentős összeg megspórolható.

A Nyári kuponeső során pedig a heti kuponok és ajánlatok mellett minden nap egy ajándékdobozt lehet kinyitni, és a bennük lévő kedvezményekre jogosító utalványokat lehet megszerezni. Az akcióhoz kapcsolódó Kuponnaptárról itt talál bővebb információkat.

A cikk az Index és a Lidl Magyarország tartalmi együttműködésének keretében valósult meg.