Tanácsadót keres a foglalkoztatási hivatal

2011.04.11. 14:20

Nettó 24 ezer forintos óradíjjal keres gazdasági és pénzügyi tanácsadót a Foglalkoztatási Hivatal öt hónapra a Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás szerint. A nyertes feladata, hogy gazdasági és pénzügyi tanácsadást nyújtson a mikro-, kis- és középvállalkozásoknaka vállalkozások alapításáról és fejlesztéséről, valamint a foglalkoztatás elősegítéséről és megtartásáról.

A szolgáltatást július 1. és november 30. között kell teljesíteni. A kért mennyiség 2100 óra, amely - opcionálisan - 20 százalékkal növelhető. A becsült érték nettó 50,4 millió forint, amely az alap-óraszámmal nettó 24  000 forintos óradíjat ad ki.

Az ajánlattevővel szemben csekély minimális követelményt támaszt az ajánlatkérő. Így az utóbbi két évben nem lehetett negatív a mérlege, illetve a megelőző három évből három olyan referenciát kell felmutatni, amely a kiírásnak is témája. Ezek megbízási díja bármekkora lehetett. Az ajánlattételi határidő május 23. Az eredményhirdetés időpontja június 20., a szerződéskötés 11 nappal később lesz.