Lemond a UPC teljes vezetősége

Napi Online
2003.02.04. 12:30
Az UPC teljes vezetősége lemond azt követően, hogy befejeződik a holland kábeltévé-társaság adósságainak átrendezése - jelentette be a társaság az USA tőzsdefelügyeletének.

A UPC jelenleg csődvédelem alatt áll, s adósság/részvény cserével készül könnyíteni terhein. A társaság elnöke Gene Schneider lesz, aki most a UPC anyavállalatánál, az egyesült államokbeli UnitedGlobalComnál (UGC) tölti be ezt a posztot. Riordan azért tagja lesz az újjávarázslása után majd New UPC névre hallgató vállalat igazgatótanácsának.

Az átalakítás során 9,1 milliárd euróról 3,6 milliárdra szorítják le a UPC nettó adósságát, s a UGC 65 százalékkal részesedik majd a társaságban. Az egséz átrendezést az első negyedév végéig kell befejezni, utána a UPC már nem élvez csődvédelmet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás