Gyöngyi
6 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új járatokat indít Budapestről az easyJet

MTI
2004.07.13. 14:38
Az easyJet új járatot indít Budapestről Newcastle-be, Genfbe valamint Bristolba. Az easyJet további egy-egy új járatot indít Londonból Krakkóba és Varsóba, illetve Dortmundból Krakkóba. Krakkó és Varsó hálózatba történő bekapcsolásával a társaság kelet-európai régióba indított járatainak száma 17-re emelkedik, beleértve a hét budapesti járatot is.

Mindez az easyJet reményei szerint a következő 12 hónapban az utasainak számát több mint 2 millióval is megnövelheti. A jegyek árusítását a napokban kezdik el, az első járatokat pedig október 31-én indítják el. A társaság közölte azt is, hogy a már létező Budapest#London Luton szolgáltatást napi két járatra bővítik. Az easyJet a ferihegyi repülőtér hatodik havi utasforgalmát tekintve a nyolcadik legnagyobb társaság: júniusban 11470 utast szállított, míg az idén összesen 19441-et.