Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új civatcég jön Magyaroszágra

MTI
2004.09.19. 09:47
A svéd Hennes and Mauritz (H and M) divatkereskedelmi hálózat mintegy 2500 négyzetméteres új budapesti áruház nyitásával, jövőre lép be a magyarországi piacra - tájékoztatta a társaság az MTI-t. A közlemény szerint, a belvárosi üzlet az ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft. által megépítendő Vörösmarty tér 1. szám alatti kereskedelmi komplexumban kap helyet. A magyarországi nyitással 22 országra növekszik azon piacoknak a száma, ahol a H and M jelen van.

A terveknek megfelelően ez év februárjában megkezdődött a Vörösmarty téri volt ORI-székház bontása, elsősorban az ING Magyarország Ingatlanfejlesztő Kft. mintegy 12 milliárd forintos beruházásában megvalósuló új épület 2005 őszére készülhet el. Az új épület létrehozását az ingatlan másik tulajdonosával, a Művészeti és Szabadművelődési Alapítvánnyal közösen végzik. Az ING Kft. tulajdoni hányada 2005-re eléri a 66 százalékot. A mintegy 25 ezer négyzetméter alapterületű épületben kereskedelmi egységeket, irodákat, valamint lakásokat alakítanak ki. Az épület alatt háromszintes mélygarázst hoznak létre.