Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Servicepoint-hálózatot épít ki a DHL Magyarországon

MTI
2005.08.30. 14:12
Kis- és közepes vállalkozói, valamint magán ügyfélkörének bővítése és kiszolgálása érdekében DHL Serviceponit néven hálózatot épít ki Magyarországon a világ vezető express fuvarozási és logisztikai cége, a DHL - jelentette be Joseph Böröcz, a DHL Express Magyarország Kft. kereskedelmi igazgató keddi sajtótájékoztatóján Budapesten.

Az Európa több városában már működő DHL Servicepoint első egysége a budapesti Bank Centerben nyílt meg, a következő az Office Depot-val közösen néhány héten belül ugyancsak Budapesten nyílik. 2007-re a DHL Magyarország a tervek szerint 25-30 egységből álló Servicepoint-hálózatot épít ki a fővárosban és a vidéki nagyvárosokban. A DHL Magyarország 15 ezer ügyfele közül mintegy 7 ezer kis- és közepes vállalkozó, 3 ezer magánszemély és 5 ezer nagyvállalat.