Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Új szereplő az utalványpiacon

MTI
2006.07.25. 09:24

Új utalvány-kibocsátó és forgalmazó cég kezdte meg működését Pannon Tikett Kft. néven. Kabai Tibor, a Pannon Tikett ügyvezető igazgatója elmondta: a cég az indulás évében még nem tervez nyereséget, de jövőre összesen több mint 400 millió forint bevétellel és 70 millió forintot meghaladó adózás előtti eredménnyel számol.

Az ügyvezető igazgató közölte: a magyar tulajdonban lévő, 50 millió forint alaptőkével februárban indított cég első terméke a magyarországi Volksbank Zrt.-vel közös, a napokban piacra kerülő Visa Ételkártya. A bankkártya Kabai Tibor szerint a hagyományos étkezési utalványnál gazdaságosabb formája a munkáltatók által adómentesen adható támogatásnak. Hozzátette: a dolgozó kap egy Visa bankkártyát, amelyen jóváírják a munkáltató által átutalt összeget, és amellyel a bankkártya-elfogadó élelmiszerüzletekben, éttermekben lehet fizetni.

Kabai Tibor kiemelte: a hagyományos hidegétel utalványt kiváltó új rendszer egyszerűbb adminisztrációval jár a cégeknél, és a kereskedelmi elfogadóhelyeknél, továbbá az alkalmazottak számára is előnyösebb megoldás a bankkártya használata.