Jenő
-3 °C
6 °C

Mégis épülhet az M7-es

MTI
2006.07.25. 16:35

A Közbeszerzési Döntőbizottság (KDb) megszüntette a jogorvoslati eljárást az M7-es autópálya Balatonkeresztúr-Nagykanizsa közötti szakaszának megépítésére kiírt közbeszerzési pályázat ügyében a kérelmező konzorcium kérésére, így folytatódhat a közbeszerzési eljárás.

A KDb az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében emlékeztet arra, hogy a tenderen indult Strabag-Hídépítő alkotta Adria konzorcium jogorvoslati kérelmére július 20-án határozatlan időre felfüggesztette a közbeszerzési procedúrát. A konzorcium azt kifogásolta, hogy a meghirdetett közbeszerzés legutóbbi tárgyalási fordulójára szóló meghívót csupán az időpont előtt egy nappal kapták meg, egy napot pedig kevésnek tartottak az alapos felkészülésre.

A KDb tájékoztatása szerint a konzorcium képviselője kedden írásban arról tájékoztatta a döntőbizottságot, hogy jogorvoslati kérelmét visszavonja, és kérte a jogorvoslati eljárás megszüntetését.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?