Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fizessenek pontosan

MTI
2006.09.26. 15:33

Az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) arra hívja fel tagsága figyelmét, hogy a köztartozási kötelezettségeiknek pontosan tegyen eleget, amennyiben erre nem képesek, úgy a törvényben meghatározott lehetőségeken belül keressenek orvoslást - közölte a szövetség kedden az MTI-vel.

Az Iposz közleményében emlékeztet arra, hogy az adóhivatallal kötött megállapodásuk szerint ha a vállalkozó indokolt okok miatt nem tud köztartozásainak időben eleget tenni, akkor akár egyéves kamatmentes haladékot is kaphat, ha ezt időben kéri az APEH-től.

A szövetség közölte, hogy a jövőben is mindent megtesz azért, hogy a magyar a mikro-, kis és középvállalkozói réteg versenyképes maradhasson. Utal arra, hogy az az elmúlt időszakban sikeres tárgyalásokat folytatott az Igazságügyi Minisztériummal a közbeszerzési törvény megváltoztatása, a fizetési fegyelem megszilárdítása, a lánctartozás csökkentése érdekében.