Kizárólagos szerződés a Corvin Sétány irodaértékesítésére

2007.01.10. 09:54

A Futureal Csoport a DTZ Hungary Kft.-vel és a GVA Hungary Kft.-vel kötött kizárólagos megbízási szerződést a Corvin Sétányon épülő első irodaház bérbeadására. A Stúdió100 Architects Kft. tervei alapján készülő Corvin Irodák első üteme a Futó utca és a Nagytemplom utca közötti területen épül. A 17 500 négyzetméteres irodaház mélyépítési munkálatai 2006. októberében a Swietelsky Építő Kft. kivitelezésében megkezdődtek. Az irodaház átadása 2007. decemberében várható.

A Corvin Sétányon összesen 150 ezer négyzetméter iroda épül. A beruházás több ütemben készül el, a befejezés 2012-ben várható. A Futureal Csoporthoz tartozó cégek ingatlanfejlesztéssel, ingatlanhasznosítással, befektetési alapkezeléssel, valamint kockázati tőkebefektetéssel foglalkoznak. A Corvin Sétány projekt beruházójaként 3 ezer lakást, kiskereskedelmi övezetet - üzletekkel, szolgáltatásokkal, vendéglátó egységekkel - valamint fittness központot úszómedencével és mélygarázsokat (5 ezer parkolóhellyel) hoz létre.

A bérbeadással megbízott DTZ vezető nemzetközi ingatlan tanácsadó cég ingatlanpiaci és üzleti megoldásokat kínál ügyfelei számára világszerte. A GVA Hungary a GVA Worldwide nemzetközi ingatlan tanácsadó hálózat magyarországi tagja.