Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Romániában épít lakásokat a Fadesa

2007.02.05. 11:43

Folytatja terjeszkedését a gyorsan fejlődő európai országokban a Fadesa. A cég 1050 millió eurót fektet be Romániában, ahol öt beruházás keretében összesen több mint 16 300 lakóingatlant épít. A fejlesztéseket Bukarestben, illetve Bacauban viszik véghez. A legjelentősebb projektet a román fővárosban, Bukarestben valósítja meg a Fadesa, egy nagyszabású lakóingatlan-beruházás formájában. A cég 850 millió eurós befektetéssel mintegy 12 000 lakást épít Bukarest északkeleti, Stefanesti de Jos negyedében, összesen 640 118 négyzetméteren.

A további fejlesztések a Bukaresttől 300 kilométerre lévő, 210 000 lakosú Bacauban kapnak helyet. A Fadesa több mint 4 300 lakást épít négy, alacsony beépítettségű lakónegyedben Serbanesti, Stefan Cel Mare, Margineni és Marasesti kerületekben. Ezek a beruházások megerősítik a cég pozícióját a külföldön is tevékenykedő spanyol fejlesztők élmezőnyében. A társaság tovább folytatja nemzetközi terjeszkedését, amelynek eredményeképpen jelen van már Marokkóban, Portugáliában, Franciaországban, Magyarországon, Lengyelországban, Mexikóban, Bulgáriában, és mostantól Romániában is.