Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Összeolvad a Millward Brown és a TGI

MTI
2007.05.02. 15:05

2008. január 1-jétől egy cég lesz a Millward Brown és a TGI. A Millward Brown áprilisban kivásárolta a TGI még magánszemély tulajdonában lévő kisebbségi részesedését, és ezzel a TGI Magyarország Kft 100% WPP tulajdonba került. A múlt heti bejelentéssel elindult az összeolvadást előkészítő munka. A fúzióval a Millward Brown Magyarország egyik legnagyobb piackutató cége lesz, 1 milliárd forintot jóval meghaladó éves árbevétellel.

A Millward Brown és a TGI kutatói Nyugat Európában és Magyarországon egy éve dolgoznak együtt speciális, a TGI-adatbázis és a Millward Brown-termékek összekapcsolására alapuló termékcsalád kifejlesztésén. Az új termékek a marketingkérdésekre, a helyi tapasztalatokra és a két nemzetközi lánc tudásra egyaránt építő, a modern piackutatási irányzatokat teljes mértékben felhasználó megoldásokat nyújtanak.

A fúziót követően a TGI önálló divízióként fog a Millward Brown Kft-n belül működni.