Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Sikeresen kezdett a Commerzbank

2007.05.10. 15:08

Történetének legjobb negyedévével indította a 2007-es évet a Commerzbank, az egyszeri tételektől megtisztított üzemi eredmény 55 százalékkal haladta meg a megelőző év azonos időszakának adatait. A konszernszintű, ugyancsak megtisztított eredmény még nagyobb mértékben, mintegy kétharmadával nőtt. A negyedéves jelentésben kimutatott 908 millió eurós üzemi eredmény csak alig marad el a tavalyi első negyedévben elért szinttől, amikor is a Korea Exchange Banknak értékesített részesedések jelentős mértékben növelték a Bank eredményeit.

Magyarországon is jó első negyedévet zárt a Commerzbank Zrt., a frankfurti székhelyű pénzintézet magyar leánybankja. A január elejétől március végéig tartó időszakban a Commerzbank Zrt. 2,3 milliárd forintos működési eredményt ért el, ami háromnegyede a tavaly egész évben elért szintnek. A mérlegfőösszeg az első negyedévben közel 10 százalékkal növekedett és meghaladta a 231 milliárd forintot.