Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Terjeszkedik a Praktiker

MTI
2007.05.24. 11:52

A Praktiker Építési- és Barkácspiacok Magyarország Kft. forgalma az idén az első negyedévben 10 százalékkal haladta meg a tavaly első három havit, ám a profit - a költségek hasonló ütemű növekedése miatt - szinten maradt - mondta a cég ügyvezető igazgatója csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Karl-Heinz Keth konkrét számadatokat nem közölt, ám azt egy kérdésre válaszolva elmondta: az év egészében várhatóan nem tudnak ilyen ütemű forgalombővülést elérni. A bevétel a tervek szerint meghaladja majd a tavalyi 46 milliárd forintot, de a növekedés 10 százalék alatti lesz.

Az idén a cég két új áruházat nyit, egyet Kaposváron, egyet Vecsésen, a Ferihegyi repülőtér közelében, az előbbit augusztusban, az utóbbit várhatóan szeptember végén adják át.