Ivó, Milán
EUR 384,60 Ft
USD 363,09 Ft
5 °C
26 °C

Telefoncég is lehet a Postából

2011.09.09. 08:10

Visszatérés a távközlési piacra és a pénzforgalmi szolgáltatások bővítése - e lépésekkel igyekszik talpon maradni az alig másfél év múlva esedékes uniós nyitás után a Magyar Posta - írta pénteki számában a Magyar Nemzet.

A jelenlegi viszonyok között nyereséges, több tízezer embernek munkát adó posta és az egész ágazat kihívásaival a döntéshozók is tisztában vannak: nemrégiben fogadta el az állami vállalat igazgatótanácsa azt a mintegy ezeroldalas cselekvési tervet, amely a szóba jövő kitörési pontokat veszi sorba - írta a lap, amelynek birtokába került a dokumentum kivonatolt változata.

Az irat szerint négy fő területen szükséges erősíteni és váltani: a hagyományos postai szolgáltatások és alaptevékenység fejlesztése, az e-posta, vagyis a szolgáltatások teljes körű elektronizálása, piacra lépés a telekommunikációs piacon, valamint a pénzforgalmi szolgáltatások felfuttatása. A lap birtokába került dokumentum szerint a szükséges beruházások 80 milliárd forintba kerülnének.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás