Tesco-berendezéseket vehetünk online

2011.12.05. 12:47 Módosítva: 2011.12.05. 12:47

Előző, őszi aukciójának mintájára ismét online árverésen értékesíti használt berendezéseit és eszközeit a Tesco – derülki az áruházlánc közleményéből. Az összesen 268 tételt felkínáló aukciót december 15-én tartják, a kínált eszközök már megtekinthetők az interneten, illetve a lánc győri és budapesti raktáraiban.

Mozga László, a projekt vezetője szerint a legtöbb berendezési tárgynak és gépnek kötött csereciklusa van, amelyet a lánchoz tartozó üzleteknél szigorúan be kell tartani. Az így most összegyűlt eszközök értéke kikiáltási áron mintegy 50 ezer euró, vagyis mintegy 15 millió forint. A tételek döntő többségét először kínálják eladásra, az előző aukcióból csak néhány került bele újra az értékesítési körbe.

A közép-kelet-európai országokban kihirdetett árverésre a Tesco üzletekből a vállalat két eszközraktárába összegyűjtött berendezési tárgyak és gépek kerülnek. A listán többek között sütőipari gépek és eszközök, kínálók, szállítók, irodabútorok és bevásárlókocsik, rozsdamentes mosogatók, szeletelők, hűtött munkaasztal, habtálcás csomagoló is szerepel.