Jenő
-3 °C
6 °C

Próbavásárló cég költözik Budapestre

2012.05.24. 12:41

Budapestre helyezi európai központját a próbavásárlásos minőségellenőrzést végző Bare International, a tervek szerint két éven belül 35-40 munkatárs dolgozik majd a budapesti irodában – közölte Mike Bare, a társaság elnöke csütörtökön. A próbavásárlás megfigyeléses kutatási módszer, a "titkos" próbavásárlók segítségével a megbízó cégek objektív képet kaphatnak munkatársaik szakmai felkészültségéről, hozzáállásáról, lojalitásáról, szolgáltatásaik színvonaláról.

Az Amerikai Egyesült Államokban 1987-ben alapított cég a kilencvenes évek végén nyitotta első irodáját Európában. A vállalat tavaly választotta Budapestet második irodájának helyszínéül, és az eddigi kedvező tapasztalatok alapján döntöttek úgy, hogy ide helyezik át az európai központot – mondta Mike Bare.

A budapesti irodának jelenleg tizenhárom munkatársa van, innen irányítják 55 ország projektjeit. Körülbelül háromezer aktív, speciális kiképzett próbavásárlóval dolgoznak együtt.

A próbavásárlást a legkülönbözőbb területeken veszik igénybe, egyebek mellett szállodák, éttermek, benzinkutak, üzletek, bankok. Nem ritka, hogy a konkurencia vizsgálatát kérik a megrendelők.

A közép-kelet európai régióban, így Magyarországon is rendszeresen végeznek próbavásárlásokat multinacionális cégek megbízásából. Magyar cég egyelőre nincs a megbízóik között – mondta kérdésre válaszolva a Bare elnöke.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?