Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Lehúzta a rolót az A1 Wellness

2008.09.09. 16:57
Szeptember elején egymás után zárta be három sportközpontját az A1 Wellness. Kettõben új tulajdonosokkal megint megnyitottak, a harmadik örökre bezárt.

"Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy A1 Eurocenter Wellness Központ bezárt. Minden érvényes bérlet felhasználható az A1 Material teremben." – olvasható a cég honlapján. A Róbert Károly körúton lévõ Material terem oldalán azonban az az információ várja az odalátogatókat, hogy az üzemeltetõ cég megszûnt, így a sportközpont szeptember 5-én végleg bezárt.

A termek azonban nem maradtak sokáig zárva, a Róbert Károly körúton lévõ sportközpont hétõn már meg is nyitott Fitness Factory néven. A termet egy nemrégiben alakult Kft. vette bérbe, és ugyanazon a helyen megnyitotta új wellness központját. A szolgáltatások maradnak, valószínûleg a már meglévõ bérleteket is fel tudják használni a sportolni vágyók – tudtuk meg a cégtõl.

Arra azonban nem válaszoltak, hogy mi történt az A1 Wellnessel, csak annyit mondtak, hogy az a cég megszûnt. Az Index úgy tudja, hogy a felhalmozott adósságok miatt szûnt meg a Kft.

Az A1 másik termében, az Eurocenterben is nyílt egy új sportközpont, Club Fitness néven. Az ottani központot azért zárták be, mert az Eurocenter felmondta a bérleti szerzõdést, mert a cég nem fizette a bérleti- és egyéb díjakat. Az Eurocenter a bérleti szerzõdés felmondása után új bérlõket keresett, hogy a sportközpont tovább mûködhessen.

Az új teremben ugyanazokkal a szolgáltatásokkal várják a vendégeket, még az oktatók is maradtak. Itt azt nyilatkozták, hogy a bérleteket fel lehet használni az új teremben is. A Club Fitnessnek egyébként van egy másik fitnessterme is, a Csiki-Bege Plázában.

Az A1 harmadik termét nem tudtuk elérni, a honlapjukon az olvasható, hogy a bérbeadó nem hosszabbította meg a szerzõdést. Úgy tudjuk, hogy ott nem nyílik új sportközpont, az a helyszín végleg bezárt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?