Friderika
12 °C
29 °C

Lehúzta a rolót az A1 Wellness

2008.09.09. 16:57
Szeptember elején egymás után zárta be három sportközpontját az A1 Wellness. Kettõben új tulajdonosokkal megint megnyitottak, a harmadik örökre bezárt.

"Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy A1 Eurocenter Wellness Központ bezárt. Minden érvényes bérlet felhasználható az A1 Material teremben." – olvasható a cég honlapján. A Róbert Károly körúton lévõ Material terem oldalán azonban az az információ várja az odalátogatókat, hogy az üzemeltetõ cég megszûnt, így a sportközpont szeptember 5-én végleg bezárt.

A termek azonban nem maradtak sokáig zárva, a Róbert Károly körúton lévõ sportközpont hétõn már meg is nyitott Fitness Factory néven. A termet egy nemrégiben alakult Kft. vette bérbe, és ugyanazon a helyen megnyitotta új wellness központját. A szolgáltatások maradnak, valószínûleg a már meglévõ bérleteket is fel tudják használni a sportolni vágyók – tudtuk meg a cégtõl.

Arra azonban nem válaszoltak, hogy mi történt az A1 Wellnessel, csak annyit mondtak, hogy az a cég megszûnt. Az Index úgy tudja, hogy a felhalmozott adósságok miatt szûnt meg a Kft.

Az A1 másik termében, az Eurocenterben is nyílt egy új sportközpont, Club Fitness néven. Az ottani központot azért zárták be, mert az Eurocenter felmondta a bérleti szerzõdést, mert a cég nem fizette a bérleti- és egyéb díjakat. Az Eurocenter a bérleti szerzõdés felmondása után új bérlõket keresett, hogy a sportközpont tovább mûködhessen.

Az új teremben ugyanazokkal a szolgáltatásokkal várják a vendégeket, még az oktatók is maradtak. Itt azt nyilatkozták, hogy a bérleteket fel lehet használni az új teremben is. A Club Fitnessnek egyébként van egy másik fitnessterme is, a Csiki-Bege Plázában.

Az A1 harmadik termét nem tudtuk elérni, a honlapjukon az olvasható, hogy a bérbeadó nem hosszabbította meg a szerzõdést. Úgy tudjuk, hogy ott nem nyílik új sportközpont, az a helyszín végleg bezárt.