Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Magyarországra tart a Cesky Telecom

2003.02.20. 10:32
A Cesky Telecom (CT) cseh távközlési cég az év végéig Budapesten és Varsóban is megkezdi tevékenységét - erről a SITA szlovák hírügynökség számolt be. A szlovákiai leány napokon belül megkezdi működését.
A Napi Gazdaság úgy tudja, hogy a cseh távközlési cégtől mind ez idáig nem érkezett a szolgáltatás megkezdésére vonatkozó bejelentés a Hírközlési Felügyelet központi bejelentési és engedélyezési osztályára, ez azonban még nem kérdőjelezi meg a cég szándékát.

Magyarországon ugyanis a bejelentéstől számított fél éven belül kell megkezdenie a cégnek a szolgáltatást akár saját - felvásárolt vagy kiépített - hálózatán, akár bérelt rendszeren keresztül.

A szlovák leányvállalat napokon belül indul

A CT szlovákiai leányvállalata, a Czech Telecom Slovakia néhány napon belül megkapja a működési engedélyt, és kínálni kezdi szolgáltatásait.

A CT 2002 őszétől építi saját nemzetközi hálózatát, ennek eredményeként nemzetközi szolgáltatásait ez év februárjától Pozsony, Bécs, Majna-Frankfurt csatlakozási pontok révén nyújtja - idézte Pavel Jirouseket, a CT értékesítésért felelős alelnökét a pozsonyi SME napilap.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek