Pandora, Gabriella
-1 °C
4 °C

Invitelre változtatja nevét a Vivendi

2003.09.18. 10:03
A jövőben új néven nyújtja távközlési szolgáltatásait a Vivendi Telecom Hungary Rt, a vállalatot ezentúl Invitel Távközlési Szolgáltató Rt.-nek hívják. A változás érinti az eddig használt almárkákat is, így eltűnik a V-fon, V-net, V-com név is.
Mától új néven nyújtja szolgáltatásait a Vivendi Telecom Hungary, a vállalatot ezentúl Invitel Távközlési Szolgáltató Rt.-nek hívják - közölte a cég az Indexhez eljuttatott közleményében.

A tulajdonosváltást használták ki

Mint ismeretes, 2003. májusában új tulajdonosa lett a cégcsoportnak. Az utóbbi idők egyik legnagyobb közép-európai tranzakciója valósult meg azzal, hogy a GMT Communications Partners, valamint az AIG Emerging Europe Infrastructure Funds társaságok 50-50%-os arányban megvásárolták az Invitelt (korábban Vivendi Telecom Hungary Rt-t.).

A VTH eladásával lehetőségük nyílt egy új név bevezetésére; a választás az Invitelre esett. A változtatás érinti az eddig használt almárkákat is, így eltűnik a V-fon, V-net, V-com név is. A továbbiakban egy nevet használ a cég. A névválasztásról a cég közleményében kifejti, az invitel szó erősen egybecseng az invitállal, amely nyitott és barátságos viszont fejezi ki az ügyfelek felé. A meghívás pedig egy olyan új világba szól, amelyet a közeljövőben megtapasztalhatnak.

Új lehetőségek

Az új tulajdonosi szerkezet lehetővé teszi az Invitel számára, hogy szilárd tőke-struktúrára építkezve folytassa tevékenységét.

Az Invitel a jövőben is mind a hangátviteli, mind pedig az adatátviteli területen a lehető legjobb minőségű szolgáltatások nyújtására törekszik. Folyamatosan ügyfeleik igényeihez illesztik szolgáltatás palettánkat úgy, hogy figyelembe veszik a technológia fejlődésével együtt járó új lehetőségeket.

Az Invitel továbbra is fontosnak tartja az infrastrukturális fejlődést, mely lehetővé teszi, hogy Magyarországon megvalósuljon az információs társadalom kiépülése.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!