Tekla
8 °C
20 °C

Invitelre változtatja nevét a Vivendi

2003.09.18. 10:03
A jövőben új néven nyújtja távközlési szolgáltatásait a Vivendi Telecom Hungary Rt, a vállalatot ezentúl Invitel Távközlési Szolgáltató Rt.-nek hívják. A változás érinti az eddig használt almárkákat is, így eltűnik a V-fon, V-net, V-com név is.
Mától új néven nyújtja szolgáltatásait a Vivendi Telecom Hungary, a vállalatot ezentúl Invitel Távközlési Szolgáltató Rt.-nek hívják - közölte a cég az Indexhez eljuttatott közleményében.

A tulajdonosváltást használták ki

Mint ismeretes, 2003. májusában új tulajdonosa lett a cégcsoportnak. Az utóbbi idők egyik legnagyobb közép-európai tranzakciója valósult meg azzal, hogy a GMT Communications Partners, valamint az AIG Emerging Europe Infrastructure Funds társaságok 50-50%-os arányban megvásárolták az Invitelt (korábban Vivendi Telecom Hungary Rt-t.).

A VTH eladásával lehetőségük nyílt egy új név bevezetésére; a választás az Invitelre esett. A változtatás érinti az eddig használt almárkákat is, így eltűnik a V-fon, V-net, V-com név is. A továbbiakban egy nevet használ a cég. A névválasztásról a cég közleményében kifejti, az invitel szó erősen egybecseng az invitállal, amely nyitott és barátságos viszont fejezi ki az ügyfelek felé. A meghívás pedig egy olyan új világba szól, amelyet a közeljövőben megtapasztalhatnak.

Új lehetőségek

Az új tulajdonosi szerkezet lehetővé teszi az Invitel számára, hogy szilárd tőke-struktúrára építkezve folytassa tevékenységét.

Az Invitel a jövőben is mind a hangátviteli, mind pedig az adatátviteli területen a lehető legjobb minőségű szolgáltatások nyújtására törekszik. Folyamatosan ügyfeleik igényeihez illesztik szolgáltatás palettánkat úgy, hogy figyelembe veszik a technológia fejlődésével együtt járó új lehetőségeket.

Az Invitel továbbra is fontosnak tartja az infrastrukturális fejlődést, mely lehetővé teszi, hogy Magyarországon megvalósuljon az információs társadalom kiépülése.