Ödön
1 °C
11 °C

Van üzlet az iratbérlésben

2007.02.28. 08:37
Húszszázalékos árbevétel-növelést és hasonló arányú létszámbővítést tervez az idén magyarországi leányvállalatánál a kiszervezett irat- és adatkezelő szolgáltatások piacán meghatározó Iron Mountain Inc. A kanadai érdekeltségű cég idén egymillió eurót költ fejlesztésekre.

Húszszázalékos árbevétel-növelést tervez az idén magyarországi leányvállalatánál a kiszervezett irat- és adatkezelő szolgáltatások piacán meghatározó kanadai Iron Mountain Inc. – jelentette be Gilvesy Róbert, a cég közép-európai és egyben a hazai vállalat ügyvezetője. A vállalat az árbevétel növekedésével arányosan tervezi a létszám fejlesztését is.

A jelenleg 110 fős magyarországi társaság erre az évre 1,4 milliárd forint forgalommal számol. A tervezett növekedéshez szükséges fejlesztésekre, amelyek raktárterület-bővítést is magukban foglalnak, az idén egymillió eurós forrás áll rendelkezésre.

Az Iron Mountain üzleti dokumentumok, iratok, kép- és hanganyagok, elektronikus adathordozók bértárolásával és kezelésével foglalkozik. Magyarországon 2004-ben vásárolta meg a hasonló profilú itteni vállalkozást, a Docu Guard Kft.-t, amelyet a múlt év végéig integrált az anyavállalatba. A cég komoly üzleti lehetőségeket lát Közép-Európában, ezért a terjeszkedés egyik központja a jövőben is a térség lesz.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?