Botond, Mózes
EUR 386,92 Ft
USD 371,86 Ft
14 °C
29 °C

Lagzi Lajcsi éttermet nyitott

2003.02.21. 10:00
Egy Lagzi Lajcsi résztulajdonában lévő kft. éttermet nyitott Budapesten, ha a vállalkozás sikeres lesz, a zenész és üzlettársai további vendéglátó-ipari befektetésekbe kezdhetnek.
Galambos Lajos előadóművész, közismertebb nevén Lagzi Lajcsi vendéglátó-ipari vállalkozásba fektette pénze egy részét. A zenész résztulajdonosa a tavaly hárommillió forint jegyzett tőkével alakult E.V.I. Gast Kft.-nek, amelynek tulajdonosai között szerepel még a Royal Catering Kft. és a Pro Európa 2000 Kft. - derül ki a cégbírósági adatokból. A társaság alig egy hónapja nyitotta meg első éttermét a tizenkettedik kerületi Alkotás utcában - mondta a Napi Gazdaságnak Jónás György, a kft. ügyvezető igazgatója.

Galambosnak egyébként nem először jutott eszébe, hogy vendéglátó-ipari befektetésbe kezd. Tavalyelőtt szerette volna 99 évre hasznosításra bérbe venni az Igmándi Erődöt, ahol a gyógyvízre alapozva várfürdőt, szállodát és kulturális központot alakított volna ki közösen egy befektetői csoporttal. Az üzlet azonban megrekedt az érdeklődés szintjén. Jónás nem árult el részleteket arról, vajon szerepel-e újabb étterem vagy szálloda nyitása az E.V.I. Gast Kft. tervei között. Mint mondta: egyelőre új vállalkozásukat kívánják sínre tenni, később nem kizárt, hogy újabb éttermeket is nyitnak.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla