Koronavírus adatok

2022. jan. 25.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vanda, Paula
0 °C
5 °C

MÁV: Aba Botond nem jön a vasúthoz

2007.01.17. 15:11
Szerdán a vasúttársaság cáfolta az Index fórumáról származó hírt, miszerint a volt BKV-vezért a MÁV második emberének neveznék ki a személyszállítás jelenlegi igazgatója, Devecz Miklós helyébe.

Nincs napirenden személycsere a MÁV személyszállítási üzletágánál, reagált a vasúttársaság szerdán keddi cikkünkre. "Az Aba Botond kinevezésével kapcsolatos híreszteléseket a vasúttársaság ezúton cáfolja" - fogalmaz a cég.


Hétfőn az Index egyik vasutasfórumán az egyik hozzászóló a jelenlegi igazgató, Devecz Miklós menesztéséről szóló híresztelést osztott meg a fórumozókkal, másikuk pedig felvetette, a BKV-től év végén menesztett Aba Botond kerülne a helyére.

A híresztelessel kapcsolatban sem Aba Botond, sem Devecz Miklós nem akart találgatni, bár utóbbi hallott a hírről. A híresztelés valóságalapját némileg megerősítette, hogy a MÁV vezérigazgatója, Heinczinger István és a volt BKV-vezér jó kapcsolatot ápol egymással.

A MÁV-nál futótűzként terjedt az alkalmazottak között a hír, hogy Aba Botond és a BKV középvezetéséből a racionalizálás jegyében meneszteni kívánt középvezetői réteg a vasúttársaságnál köt ki.  • Vennék
  • Hírek