Árpád
-2 °C
4 °C

Augusztustól olcsóbb a ferihegyi taxitranszfer

2006.07.31. 08:20
A Budapest Airport Zrt. pályázatának nyertese, a Zóna Service Konzorcium a jelenlegi áraknál átlagosan harminc százalékkal kedvezõbb ajánlatával nyert. A cég 150, öt évnél fiatalabb gépkocsiból álló flottával kezdi meg mûködését.

Augusztus közepétõl olcsóbban taxizhatnak a Ferihegyi repülõtérrõl a városba igyekvõ utasok, turisták. A Budapest Airport Zrt. által kiírt pályázat nyertese, a Zóna Service Konzorcium ugyanis a jelenlegi áraknál átlagosan 30 százalékkal kedvezõbb ajánlatával nyert, vagyis például a két leggyakoribb zónába 3500-3600 forintért szállítja az utasokat. (Ezt egyébként már ma is megtehetné, a Ferihegyen posztoló Tourist Taxi márkanév alatt üzemelõ VIPT Személyszállító Kft. ügyvezetõje, Szakál József ugyanis egyéni vállalkozóként tagja a konzorciumnak.)

Olcsóbb és színvonalasabb lesz a szolgáltatás, hiszen a nyertes egy legalább 150, öt évnél fiatalabb gépkocsiból álló flottával kezdi meg mûködését, s ezt a parkot 12 hónapon belül 200 új jármûvel váltja fel, és közöttük feltûnnek majd a Londonban megszokott fekete taxik is. A sofõröktõl elvárják az idegennyelv-tudást is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?